Silvy De Bie: “hij laat zonder gêne boeren en scheten

Silvy De Bie en Wout Van Dessel vormen al 22 jaar lang de succesformatie Sylver. Het duo leerde elkaar kennen toen ze nog tieners waren en ze zijn ondertussen veel meer dan louter collega’s…

“Silvy is de zus die ik nooit heb gehad”, bekent DJ Wout in Story. “En Wout is zoals een broer voor mij.” Want van amoureuze gevoelens tussen hen beide is er nooit sprake geweest, benadrukt Silvy.

“Veel mensen begrijpen niet dat we geen koppel zijn, maar er zijn nooit gevoelens geweest”, aldus Silvy. Al zijn ze wel twee handen op één buik… “In die 22 jaar hadden we nog maar drie discussies. We weten wanneer we moeten zwijgen”, lacht Silvy De Bie in Story. “Ik kan heel koppig zijn, maar Wout weet hoe hij daarmee om moet gaan.”

“Ik heb met niemand anders zoveel tijd doorgebracht als met Silvy, we kennen elkaar door en door”, geeft ook Wout Van Dessel toe in Story. “Op artistiek vlak komen we heel goed overeen. Discussies zijn er soms wanneer ze wil slapen of honger heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts