Cyra Gwynth pakt haar koffers

Op de Instagram van Cyra Gwynth stond een opmerkelijke oproep te lezen. De actrice is namelijk op zoek naar een huurder voor haar appartement.

Het zou gaan om de periode van eind januari tot eind maart in het hartje van Brussel.

Waarom Cyra haar appartement voor 2 maanden verhuurt is niet duidelijk. Pakt ze haar koffers en gaat ze 2 maand op reis? Of is er een andere reden? Vermoedelijk zal het snel duidelijk worden wanneer het zover is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts