Zoveel verdient Niels Destadsbader aan een optreden

Het gaat hard voor Niels Destadsbader. De sympathieke zanger uit Deerlijk scoort het ene succes na het andere en maakt komende zomer weer de Vlaamse podia onveilig.

Het prijskaartje dat vasthangt aan een optreden van Destadsbader is niet min. Basistarief is afgeklokt op 45.000 euro, en dat is nog maar de startprijs. Dat lezen we in Het Laatste Nieuws.

Voor dat bedrag kan je als eens flink ‘het zwien deur de bjèten joagen’, zoals ze dat in de geboortestreek van Niels zeggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts