Zorgen om Zita Wauters: ‘Voel me niet zo goed in mijn vel’

Een verrassende post van Zita Wauters op Instagram Stories trekt onze aandacht. Wat blijkt nu? Zita Wauters, dochter van Valerie De Booser en Koen Wauters, voelt zich niet zo lekker in haar vel.

“Ik voel me niet altijd zo goed in mijn vel”, schrijft de dochter van de twee bekendheden en zelf actief bij Ketnet op haar sociale media. Toch wel een openhartige post van iemand die altijd met een lach door het  leven lijkt te gaan.

Maar we weten dat er op de sociale media heel wat berichten staan waarin mensen zich beter en mooier voordoen dan ze zich écht voelen. Het is knap dat Zita Wauters haar problemen op tafel gooit.

“Daarom wil ik echt graag beginnen sporten, en iets gezonder leven”, gaat Zita verder. “Ik moet echt vanaf nul beginnen, maar ik zie het wel zitten”, schrijft Zita verder. Zita heeft een personal coach onder de arm genomen en vloog er dinsdag meteen in. Maar zij is wel geschrokken en nog geen klein beetje.

“Ik schrik er echt van hoe lief jullie allemaal zijn en hoe motiverend, voelt zo goed om dit te lezen. Dit moeten we echt meer tonen aan elkaar”, schrijft Zita nadat haar inbox ontploft. Zita kreeg namelijk een pak positieve berichtjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts