Zorgen om Bab Buelens: “angst nam mijn leven over”

Bab Buelens moest tweemaal een zware openbuikoperatie ondergaan nadat werd vastgesteld dat ze aan het notenkrakersyndroom leed. Vooral die tweede spoedoperatie waarbij ernstige complicaties optraden, zadelde de voormalige Familie-actrice op met een trauma…

“Het hele verhaal heeft me ook een trauma bezorgd”, geeft Bab Buelens toe in Nina. “Er gebeurde zoveel met mijn lichaam en ik had niks onder controle.”

“Angst nam een hele tijd een groot deel van mijn leven over”, durft de echtgenote van Vincent Banic toegeven. Bab moest hulp zoeken…

“Dankzij traumatherapie gaat dat beter”, benadrukt Bab Buelens in de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Al is ‘beter’ nog eufemistisch uitgedrukt. De actrice formuleert het als volgt…

“Ik ben in heel mijn leven nog nooit zo sterk geweest – mentaal. Ik heb het gevoel dat de kracht die ik nu heb, nog continu groeit. En daar ben ik heel dankbaar voor”, klinkt het bij Bab Buelens in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts