Zo verwerkte Tess Goossens haar liefdesverdriet: “iedereen wist dat er iets veranderd was”

Tijdens de top 2000 passeren de grootste hits van de afgelopen jaren. Nog tot 15 oktober kan er op Joe FM geluisterd worden naar die hitlijst. Radiopresentatrice Tess Goossens heeft heel wat nummers waar een leuke herinnering aan vasthangt. Zo herinnert ‘Close To You’ haar aan een liefdesbreuk en nieuwe start die ze heeft meegemaakt.

“Ik heb dat nummer ooit tijdens opnames gezongen na een periode van liefdesverdriet. Dankzij het nummer wist iedereen dat er iets veranderd was in mijn leven: ik was opnieuw verliefd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts