Zijn Laura Tesoro en Aaron Blommaert wel geschikt voor ‘Tien Om Te Zien’?

Op 25 augustus 2021 vinden de opnames plaats van de eenmalige terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’. Nog één keer wordt het grote podium opgesteld voor artiesten van vroeger en nu. Ook Willy Sommers en Anne De Baetzelier zijn van de partij. Het idee van ‘artiesten van toen én nu’ wordt ook doorgetrokken in de presentatie. Anne en Willy worden bijgestaan door jong talent Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Iedereen heeft ontzettend veel vertrouwen in de twee nieuwkomers. ‘Aaron zei tot grote tevredenheid een poosje geleden ‘ja’ op het voorstel van VTM om ‘Tien Om Te Zien’ te presenteren. Wij doen regelmatig screentests met mensen die in het oog springen en Aaron was ons meteen opgevallen”, vertelt creatief directeur Davy Parmentier aan Dag Allemaal.

Ook Aarons tv-vader in ‘Familie’ Kürt Rogiers is laaiend enthousiast. “Ik ben ervan overtuigd dat hij dit kan. Aaron is iemand met ontzettend veel talent en is heel matuur voor zijn leeftijd. Alles wat hij aanraakt, verandert in goud”.

Het feit dat VTM ook jong talent het programma laat presenteren is voor zanger Willy Sommers een teken dat VTM er toch sterk over nadenkt om het programma terug te brengen “De kijkers zullen daar voor een stuk mee beslissen. Als zij enthousiast zijn, en ook de artiesten en de muziekindustrie – is een nieuwe ‘Tien Om Te Zien’ zeker niet uitgesloten”, aldus Davy Parmentier in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts