Winnie uit Blind Getrouwd maakt zich zorgen: “Heb ik zwangerschapsdementie?”

Wat had de zwangere Winnie Bogaerts dinsdagavond zin in baantjes trekken in het zwembad. De zwangere vrouw van Jonah Hulselmans stond al in haar badpak in het zwembad klaar om baantjes te trekken, toen ze merkte dat ze ze wat vergeten was. “Los vergeten dat het pas vanaf 19 uur terug baantjes zwemmen was”, zucht Winnie.

“Dus daar stond ik dan in het zwembad. Terug snel aangekleed en gevraagd of ik een uurtje later terug mocht komen”, schrijft Winnie op Instagram. En ja hoor, dat mocht. “Is dit nu die zwangerschapsdementie?”, vraagt Winnie zich hardop af.

Winnie zwom uiteindelijk 1.225 meter in het zwembad, goed voor 49 lengtes van 25 meter en daar deed zij 32 minuten en 35 seconden over. “Een korte en rustige training”, noemt Winnie dat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts