Willy Sommers werkt aan nieuwe cd

Willy Sommers brengt binnenkort een boek én een cd uit. Eén probleem, de cd is nog niet af en dus is het nu druk voor de zanger. Willy Sommers heeft volgend jaar wat te vieren, hij zal dan 70 worden en dat viert hij later dit jaar met een boek dat geschreven werd door een journalist. Met daarin het levensverhaal van de zanger die in de jaren 70 doorbrak met ‘7 Anjers, 7 Rozen’.

Die single betekende zijn grote doorbraak en is nog altijd een nummer dat Willy op elk optreden moet zingen. Met veel plezier trouwens.

“Goedemiddag iedereen, net weer een nieuwe song opgenomen in de studio en vanavond om 20:15u een “ Erfgoed concert 1991-2001 “ in CC Het Perron in Ieper. Mijn band en ik kijken er weeral naar uit!!!Fijne woensdag!”, schreef Willy woensdagnamiddag op Facebook.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts