Willy Sommers vindt een jeugdbeweging een meerwaarde aan de opvoeding

Jarenlang was Willy Sommers lid van de KLJ en maakte hij daar een heleboel vrienden voor het leven. Hij is zo positief over de jeugdbeweging dat hij zijn dochter Luna er ook heen heeft gestuurd. En wel met een goede reden. Welke? Dat vertelt hij in Story.

“Je leert er veel mensen kennen, maar beleeft er ook leuke avonturen, zoals een nachtspel in het bos. En je wordt begeleid, krijgt discipline opgelegd, moet luisteren. Ik merk dat er ook een heel grote verantwoordelijkheidszin speelt in die groepen. De activiteiten die de KLJ in ons dorp organiseert, zoals een benefiet bijvoorbeeld, zijn altijd perfect geregeld. Ze weten echt wel van aanpakken. Ook daar leert Luna heel veel van.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts