Werner De Smedt over drugverslaving: “ik heb enorme chance gehad”

Werner De Smedt ontmoette zijn echtgenote Julie op een moment waarop het erg slecht met hem ging. De Familie-acteur worstelde met een drank- en drugverslaving…

Het was een zeer moeilijk moment, geeft Werner De Smedt toe in Dag Allemaal. “Drank en drugs, ik probeerde het toen allemaal.” Ook in de liefde passeerde de ene vriendin na de andere. Maar bij Julie was het anders…

“Ik heb de enorme chance gehad dat zij voor mij viel”, beseft Werner De Smedt maar al te goed. Al was vooral dat eerste jaar erg zwaar…

“Omdat zij het vroeg, wou ik wel met drugs stoppen, maar ik werd telkens terug in dat milieu gezogen”, doet Werner De Smedt zijn verhaal in Dag Allemaal. Een tijd van vallen en opstaan bood zich aan met één constante…

“Chapeau voor Julie dat ze de moed had om te blijven”, klinkt het warm bij Werner De Smedt over zijn echtgenote in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts