Werner De Smedt ondergaat operatie: “gedaan voor mijn zoon”

Werner De Smedt heeft een heupoperatie ondergaan. De Familie-acteur raakte nauwelijks nog vooruit, al was het uiteindelijk voor zijn zoon dat hij overging tot de operatie…

“Het was een martelgang, niet meer of minder. Hier móest iets aan gebeuren”, vertelt Werner De Smedt in Dag Allemaal. Ook voor zijn zoon…

“Ik heb dit ook voor onze zoon Roman gedaan trouwens”, voegt Werner De Smedt eraan toe. “Hij is een fervent voetballer en sjot al eens graag samen met mij tegen de bal, in de tuin.” En dat was niet meer mogelijk…

“Dat we dat straks opnieuw kunnen doen… We kijken er zó naar uit”, klinkt het enthousiast bij vader en zoon. Werner De Smedt heeft één ding geleerd…

“Ik heb geleerd om niet te veel meer van m’n lichaam te vragen, dat heeft me in het verleden misschien in de problemen gebracht met m’n heup”, besluit Werner De Smedt in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts