Wendy Van Wanten over jonge collega: “hij deed m’n hartje sneller slaan”

Wendy Van Wanten herinnert zich de zomers van Tien Om Te Zien nog alsof het gisteren was. Eén collega-zanger deed haar hart héél wat sneller slaan…

De zangeres geeft toe dat ze tijdens de succesperiode van TOTZ in de jaren negentig vrienden voor het leven gemaakt….

“Absoluut. En ik heb ook enorm genoten van het publiek. De sfeer was daar zo intens. Ik krijg het er nog warm van.” Al was er ook één jonge zanger van wie Wendy het warm kreeg…

“Oh ja. De jonge Koen Wauters…” bekent Wendy Van Wanten in TV Familie. “Die deed m’n hartje sneller slaan, hoor. Hij gaf me vlinders in de buik.”

“En ik was lang niet de enige”, voegt Wendy Van Wanten eraan toe. “Bijna alle meisjes vielen in zwijm voor Koen. Wat een meisjesidool! En ’t was ook een charmeur”, klinkt het mysterieus bij Wendy Van Wanten in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts