Waarom verdween Jo Hens uit Familie?

Jo Hens is naar de makers van Familie gestapt en heeft gevraagd om zijn personage ‘Niko’ tijdelijk uit de reeks te schrijven. En de acteur benadrukt die ‘tijdelijk’…

Niko verdween in Familie wat uit beeld door een tijdelijk verblijf in Londen. Al benadrukt de acteur dat Niko binnenkort terugkeert. Zijn personage is geenszins definitief vertrokken. Was Jo Hens zijn werk bij Familie beu?

“Nee, helemaal niet”, benadrukt Jo Hens in een gesprek met TV Familie. “Ik speel Niko nog altijd met hart en ziel. Maar een langere vakantie was voor mij al lang geleden.” En dan wil Jo Hens één ding duidelijk maken…

“Op je 35ste eens tijd nemen om achterom en vooruit te kijken is toch ook geen overbodige luxe?” oppert de Familie-acteur in het weekblad. Hoe reageerden de makers van Familie op zijn opvallende vraag?

“De makers vonden mijn voorstel voor een sabbatical geen probleem”, verduidelijkt Jo Hens in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts