Waarom is Thilly zo populair in Thuis?

Lauren Müller viel haast achterover van verbazing toen bleek dat haar personage ‘Thilly’ in een online poll verkozen werd tot het populairste personage in Thuis. Waarom is Thilly zo populair?

“Ik denk dat ze vooral gaat, staat en doet wat ze wil en daar niet per se zoveel over nadenkt”, verduidelijkt Lauren Müller in Primo. En dan ziet de Thuis-actrice één reden waarom net dat aspect van Thilly zo aanslaat bij de kijkers…

“En dat is net iets wat veel mensen wél doen. Het makkelijk kunnen loslaten, de onnodige zwaartes wat relativeren en ’s nachts zonder zorgen kunnen slapen: is dat niet iets waar we allemaal wat meer naar verlangen? Ik alleszins wel”, geeft Lauren Müller toe in Primo. Lijkt Lauren erg op haar personage?

“Ik heb wel een Thilly-aans kantje: het reizen, het ontdekken, graag op m’n eentje zijn…” geeft Lauren Müller toe in Primo. “Als ik me vrij en op mijn gemak voel, voel ik mij het dichtst bij haar.” Al zijn er ook verschillen…

“Maar ik benijd Thilly om haar ingesteldheid, haar je-m’en-foutisme. Dat ze zich niets aantrekt van wat anderen van haar denken en zeggen. De manier hoe ze de dingen naast zich kan neerleggen, vind ik heel bewonderenswaardig”, geeft Lauren Müller toe dat ze ook nog veel kan leren van ‘Thilly’ in Thuis.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts