Waarom doet Monique Westenberg dit toch?

Monique Westenberg is niet altijd netjes behandeld geweest door André Hazes. Toch lijkt Monique altijd bereid de vader van haar zoontje weer met open armen te ontvangen. Waarom is ze zo vergevingsgezind?

André Hazes zet de bloemetjes graag buiten. Monique werd al ingeruild voor Bridget Maasland, voor Sarah van Soelen en voor Andrés jeugdvriendin Anne Rose. Toch is er nooit echt een definitieve breuk gekomen tussen André en Monique. In Party lezen we hoe dat komt…

Party schrijft dat uit onderzoek gebleken is dat vrouwen overspel veel sneller zullen vergeven dan mannen. Volgt ook Monique dat stramien?

Volgens het onderzoek van nieuwsonline.nl menen vrouwen dat ze het vermogen hebben om het gedrag van hun partner uiteindelijk te kunnen veranderen. Al is er ook een andere reden…

Zo zouden vrouwen ook meer dan ooit openstaan voor een open relatie, volgens datzelfde onderzoek. Ziet Monique misschien toekomst in een open relatie met André Hazes?

Een open relatie van André Hazes en Monique zou door de roddelkanalen ongetwijfeld op gejuich onthaald worden, maar één ding is duidelijk volgens Party…

“Feit is wel dat Monique geen haatdragende, jaloerse en ouderwetse vrouw is, want dan had André geen schijn van kans gehad om ooit nog in haar buurt te komen”, schrijft Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts