VTM-weerman over klimaatmars: “daar mogen mijn kinderen niet aan meedoen”

Het lijkt wel alsof Anuna De Wever vanonder een steen is gekropen en plots weer overal lijkt op te duiken. Ze roept dan ook alle studenten en jongeren terug op om deel te nemen aan de kilmaatmarsen die ze zal organiseren.

Weerman Frank Duboccage laat het gebeuren, maar laat zijn dochters niet deelnemen aan de klimaatmars. “Ze zijn 12, dus van het klimaat kennen ze nog twee keer niks. OF het moest van de school uitgaan en collectief georganiseerd worden, dan zouden de kaarten misschien anders op tafel liggen”, legt hij uit in Primo.

“Ik heb geen moeite met een klimaatmars tijdens het weekend, maar hiervoor spijbelen? Dat vind ik te gek voor woorden. Ook al omdat er sinds de coronacrisis sprake is van een leerachterstand.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts