VTM-kijkster geen fan van Sam Gooris: “Dat hij eerst maar deftig leert praten”

De sociale media, daar lees je toch wel wat op. Nadat VTM aankondigde dat ‘Expeditie Gooris’ op 12 oktober aanstaande van start gaat, regende het reacties op de sociale media van VTM.

Erna ergert zich aan het taaltje van Sam Gooris. “Dat hij dan eerst maar deftig leert praten”, schrijft zij op de sociale media. “Weeral die onnozele bv’s”, zucht Monique. Maar wij doen toch een niet onbelangrijke vaststelling: de klagende dames zijn in de minderheid wat het ‘op de man spelen’ betreft.

Wendy kijkt alvast uit naar het programma. “Ik vind zijn accent of taal net grappig. Dat is wel zijn dialect,he. Hij moet zich toch ni anders voordoen dan hij is? En nee,t is gene dikke nek. 2 voeten op de grond. Heel benaderbaar. Vriendeljk altijd tegen iedereen. Daar kunnen nog veel mensen iets van leren. 😉”, lezen we. En Anita neemt het op voor het leuke taaltje van Sam Gooris. “Hij is ne rasechte muizenaar, probleem met zijn taal , kijk dan niet 🤢😂😂😂”, reageert zij.

Ook Mario is duidelijk fan van Sam: “Het feit dat hij zo praat toont aan dat hij zich niet schaamt over waar hij vandaan komt en gewoon compleet zichzelf is. Daar kunnen veel mensen nog iets van leren”, besluit hij.

Evi slaat de nagel op de kop: “Allé se, het is nog ni begonnen of de vooroordelen en commentaar begint hier ook al.. Kijkt dan ook gewoon ni eh seg 🙄🤦‍♀️”, tipt zij de verzuurde mensen. En ook Bie stoort zich aan de kritiek nog voordat het programma op tv komt. “Allee de trollen zen wer bezig! Lot die mensen na is doen, die doen niks verkeert, en agge ni wilt zien schrol dan weg. Altijd zo de mensen belachelijk willen maken. Get a life. Zuurpruimen 🙄🙄🙄”

Oh ja, als jullie Sam Gooris écht zouden kennen, dan weten jullie dat dat één van de tofste artiesten van ons land is. Sam is puur, hij is wie hij is. Eerlijk? Liever Sam Gooris en één of andere schijnheilige artiest die denkt dat hij het is maar eigenlijk niets voorstelt. Dus Sam, wij gaan kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts