Vriendin Sean Dhondt onthult geheimpje: “hij was enorm bezweet”

Na een moeilijke periode vond Sean Dhondt opnieuw de liefde bij Maithé Rivera. Het koppel is ondertussen al meer dan een jaar samen, al moest de voormalige Miss België-finaliste wel een opvallende vaststelling doen over haar nieuwe vriend…

“Toen we elkaar nog maar pas kenden, ben ik met hem gaan lopen. Na 10 km was Sean kapot. Hoge hartslag, helemaal bezweet”, onthult Maithé in TV Familie. En dat moest veranderen…

“Sean was niet zó sportief. Op een jaar tijd heeft hij z’n conditie enorm verbeterd. Ik neem hem vaak mee op loop- en fietstraining”, klinkt het bij de 23-jarige schone. Maithé laar haar nieuwe lief hard afzien, geeft ze toe…

“Oh jawel!” lacht Maithé in TV Familie. “’t Is grappig om hem dan bezig te zien. Maar ik steun Sean dan, hoor. Fysiek én mentaal.” En dan stelt Maithé nóg iets vast bij Sean Dhondt…

“Gelukkig is hij geen opgever. Hij blijft er altijd voor gaan, no matter what”, klinkt het verliefd bij Maithé Rivera als ze het over haar grote liefde Sean Dhondt heeft in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts