Vriendin Junior Planckaert: “Is hij niet blij mee denk ik”

Voor Junior Planckaert was het een speciaal weekend: Junior vierde afgelopen weekend zijn dertigste verjaardag. Sinds kort is Junior van straat, hij heeft een nieuwe vriendin en dat is Pauline. Zij zette Junior in de bloemetjes op Instagram. “Mijn lief is 30, al is hij daar niet heel tevreden mee denk ik”, lacht Pauline.

En zo gaat dat maar verder. “Say what. 30 jaar??? Jaja schoon lief van me, 3e voordeur is een feit”, gaat Pauline verder.
Ook zus Stephanie plaagt Junior met zijn nieuwe voordeur. “Ja kleinen, 30 jaar. Dus vanaf nu serieus he, net als grote zus”, lacht Stephanie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts