Voormalige Thuis-actrice: “mijn lichaam gaf aan dat ik niet goed bezig was”

Katrien De Becker verdween op tragische wijze uit Thuis nadat haar personage Tania overleed. Maar ook privé ging de 50-jarige actrice door een moeilijke periode.

“Mijn bourgondische levensstijl zorgde ervoor dat de coronakilo’s er vlotjes bij kwamen. Tot mijn lichaam aangaf dat ik niet goed bezig was”, lezen we in TV Familie. Katrien De Becker zorgt haar heil in yoga, meer bepaald ‘yin yoga’.

“De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt, zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten.” Al voerde de actrice ook wijzigingen door in haar dieet…

“In combinatie met een orthomoleculair dieet – ik eet bijvoorbeeld geen brood meer – heb ik nauwelijks nog last van m’n artrose en reuma”, klinkt het opgewekt bij Katrien De Becker in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts