Verdwijnt ook Jan Van den Bosch uit Familie?

Jan Van den Bosch heeft als Zjef al tien jaar op de teller staan bij Familie. Story vraagt hem of hij nog lang door wil gaan.

“Zolang ik het gevoel heb dat mijn personage een verhaal te vertellen heeft, ga ik zelf niet stoppen”, benadrukt de acteur. Hij geeft toe vroeger wat meewarig naar soapacteurs te hebben gekeken. Toch merkte hij al snel dat er ernstig en hard wordt gewerkt.

“Het is ontroerend hoe hard de cast en crew aan elkaar hangt. Als er iemand met een tegendraads karakter bij komt, zal die snel moeten vertrekken. Ruziemakers hebben wij niet”, vertelt Jan met veel respect.

Zo geeft hij in Story graag toe Werner De Smedt, Jo Hens, Caroline Maes en Marianne Devriese als zijn vrienden te beschouwen.

En wat als Zjef dan toch zou moeten vertrekken? Het is duidelijk dat Jan Van den Bosch nog plannen genoeg heeft. Achter de schermen werken is een optie. Maar hij zegt ook aan een eerste roman te werken. Daarnaast schrijft hij aan een tv-serie en is hij als regisseur actief in het theater. “Ik zal me niet snel vervelen”, lacht de Familie-acteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts