Twijfels bij Cyra Gwynth uit Familie: “enorm streng”

Cyra Gwynth is enorm geliefd bij de Familie-kijkers, maar Flair polst bij de jonge actrice of ze ook zoveel liefde voor zichzelf voelt? Want self-love staat centraal bij Flair. Cyra komt met een eerlijk antwoord…

“Dat is met ups-and-downs”, klinkt het eerlijk bij ‘Yoko’ in Flair. “Ik heb dagen dat ik me fantastisch voel, terwijl ik op andere dagen aan alles twijfel.” Al wil de Familie-actrice daar één belangrijk feit aan toevoegen…

“Ik probeer wel lief voor mezelf te zijn, want ik geloof echt wanneer je jezelf positief toespreekt dat je je op den duur ook goed zal voelen”, benadrukt Cyra Gwynth in Flair. Toch heeft de actrice complexen op uiterlijk vlak…

“Mijn wallen! Die vallen me altijd keihard op op beeld of foto’s”, zucht Cyra Gwynth in Flair. “Terwijl ik vaak van vrienden hoor dat dat hen zelfs nog niet opviel.” En dan trekt de Familie-actrice een duidelijke conclusie…

“Zo zie je maar dat we voor onszelf veel strenger zijn dan voor anderen”, klinkt het eerlijk bij Cyra Gwynth in Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts