Topfavoriete Amy onthult waarom ze het ideale K3’tje is

Iedereen heeft zo zijn eigen favorietjes die Klaasje Meijer mogen vervangen. Één van de topfavorieten van velen is Amy Courtens. In Dag Allemaal vertelt ze waarom zij het ideale K3’tje zou kunnen zijn.

“In tegenstelling tot in 2015 voel ik me er nu helemaal klaar voor. Ik ben goedlachs, hou van zingen en dansen en ben bereid om hard te werken. En ik ben een teamplayer, voor een solocarrière ben ik te verlegen. Een plekje tussen Hanne en Marthe, dat lijkt me ideaal. Hopelijk denken zij er ook zo over.”

Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn waren tijdens de auditie van Amy in ieder geval al laaiend enthousiast. Zij zagen zichzelf al met Amy in de wagen zitten. “Dat is helemaal wederzijds. Ik moet bij hen passen, maar zij ook bij mij, natuurlijk. Als het niet zou klikken met Marthe en Hanne, zou ik die job ook niet willen. Maar ik heb er vertrouwen in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts