Tom Waes hekelt nieuwe bestemming Reizen Waes: “geen ziel in die stad”

Tom Waes is terug met een nieuw seizoen van Reizen Waes en daarvoor trok de televisiemaker naar een bestemming die hem totaal niet aanstond…

Tom Waes heeft het over Dubai, de stad vol miljonairs en bijbehorende blingbling, zoals Story het omschrijft. De presenator legt uit waarom hij Dubai maar niets vindt…

“Privé zou je mij daar met geen stokken naartoe krijgen. Ik ben er nu geweest en Dubai heeft­ me niet kunnen overtuigen.” En daar heeft Tom Waes een duidelijke reden voor…

“Er zit geen ziel in die stad”, benadrukt Tom Waes in Story. Al moet de televisiemaker toegeven dat dat ook niet volledig onlogisch is. Hij legt uit…

“Niet onlogisch als je weet dat ze nog maar 50 jaar oud is. Daardoor zijn er ook geen andere culturen te zien, en de reden waarom ik zo graag reis, is om nieuwe mensen te ontmoeten. Geen expats”, verduidelijkt Tom Waes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts