Tom Waes gefrustreerd: “dat is soms echt om te blèten…”

Tom Waes reist de hele wereld rond voor Reizen Waes en dat bevalt hem prima. Al is er één aspect aan vliegen waar hij zich serieus aan kan ergeren…

“Het enige vervelende blijven die luchthavens. Al heeft dat niets met ouderdom te maken, wel met mijn ongeduld en de bureaucratie. Daar kan ik me serieus aan ergeren”, geeft Tom Waes toe in Story. De presentator legt uit wat hij bedoelt…

“Security, nog eens langs de security, nog eens controle, ook al is het maar een tussenlanding… En dan dat gedoe aan die douane”, zucht Tom Waes in Story. En dan is er één aspect dat het allemaal nog veel moeilijker maakt…

“Wij zijn niet de gemiddelde toerist, hé, we hebben een heleboel camera- en geluidsmateriaal mee”, aldus Tom Waes. De televisiemaker geeft een schrijnend voorbeeld…

“In Mumbai zijn we zo vier uur bezig geweest met een administratieve mallemolen. Je toont een formulier, maar dan weet die persoon van niets. Die roept er een collega bij, die van nog minder weet. En zo gaat dat verder. Dat is soms echt om te blèten”, klinkt het bij Tom Waes in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts