Tom Waes beleefde woelig jaar: “het was niet makkelijk”

Afgelopen zomer kwam er na 18 jaar een einde aan de relatie van Tom Waes en Mieke. De televisiemaker geeft toe dat hij door een moeilijke periode ging…

“Het einde van een lange relatie is niet makkelijk”, geeft Tom Waes toe in Humo. “Het is dus niet alleen een woelige zomer geweest, maar een woelig jaar, waarin ik wél mezelf stukje bij beetje opnieuw heb ontdekt.” Want één ding wil Tom benadrukken…

“Ik kan weer zeggen: ‘Dit ben ik.’ Mijn vrienden beamen dat ook, zeggen dat ik er goed uitzie, of toch minstens dat ik uitstraal dat ik me goed voel.” Tom Waes voelt zich opnieuw prima en dat komt door één belangrijk inzicht…

“Ik plooi me terug op wat belangrijk is voor míj. Als je in een relatie zit, dan doe je altijd dingen samen. Als je alleen valt, is het makkelijker om je eigen pad te bewandelen”, geeft Tom Waes toe in Humo. En dan merkt Tom één ding op…

“Ik merk dat ik nu heel hard neig naar verloren tijd met ouders en vrienden inhalen. Mijn broer heeft me nog nooit zoveel gezien als nu. Ik zat gisteren bij mijn ouders en ze zeiden me: ‘Je bent veranderd, jongen.’ Ik ben een rustiger mens geworden”, ziet Tom Waes ook zelf in.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts