Tine Priem uit Thuis getuigt: “geveld door hyperventilatie”

Haar emmertje liep over.

Tine Priem praatte openhartig over haar burn-out en nu komt de Thuis-actrice met nog meer onthullingen.

Het is ondertussen 2,5 jaar geleden dat Tine Priem tegen haar limieten botste en ontdekte dat ze worstelde met een burn-out. In TV Familie praat ze openhartig over de oorzaak…

“Op zich ging het na enkele maanden al beter, maar uiteindelijk is die burn-out toch zo’n twee jaar blijven sluimeren”, vertelt Tine Priem in het weekblad.

“Ik kon m’n werk wel doen, maar ik botste geregeld op mijn fysieke en mentale limieten. Bij mij kwam er ook hyperventilatie bij kijken”, onthult de Thuis-actrice. De oorzaak is duidelijk…

“Vanaf dat ik in 2011 afstudeerde tot nu ben ik constant aan het werk geweest. En ook in mijn privé ben ik een gever. Ik draag heel graag zorg voor een ander.” En op een bepaald punt loopt het emmertje over: “Ik stond te weinig stil bij wat ik voor mezelf kon doen. Ik durfde ook geen ‘nee’ te zeggen, er kwamen altijd wel projectjes bij”, kan Tine Priem ondertussen de oorzaak van haar burn-out aanduiden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts