Tina Maerevoet mysterieus over relatie op de set van Thuis

Vijftien jaar lang kroop Tina Maerevoet in de huid van Paulien in Thuis. En in al die jaren versleet Paulien heel wat vriendjes. Maar in de podcast ‘De Thuisploeg’ doet de actrice een opvallende onthulling…

Wanneer Tina Maerevoet de vraag wordt gesteld met wie van haar vriendjes in Thuis ze ook in het echt een relatie heeft gehad én met wie ze een relatie zou overwegen, geeft ze een verrassend antwoord.

“De optelsom van de twee vragen: allemaal”, klinkt het mysterieuze antwoord van Tina Maerevoet. Al voegt ze daar uiteindelijk toch een nuancering aan toe…

“Ik zou met niemand een relatie willen”, klinkt het uiteindelijk toch bij Tina Maerevoet. Maar wat dan met de vraag of ze ooit gedatet heeft met een Thuis-collega?

“Na een feestje kan het al eens dat je elkaar leuk vindt, voor een kusje of zo”, geeft Tina Maerevoet schoorvoetend toe in de Thuis-podcast. “Maar ik heb nog nooit se-ks gehad op de werkvloer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts