Thuis-koppel waarschuwt buren: “het kan er hier luid aan toe gaan”

Vanaf 9 oktober speelt ‘Robin Hood en Ik’, de nieuwe musical van Deep bridge. Daarin speelt onder andere Ketnetwrapper Sander Gillis mee, maar ook ‘Thuis’-actrice Lynn Van den Broeck. Ten huize Van den Broeck-Vergels wordt er de komende weken dus heel wat afgezongen, want ook partner Mathias Vergels is weer met muziek bezig.

“Het kan er hier soms wel luid aan toe gaan, ja. Ik zing uit volle borst en Mathias is nieuwe nummers aan het bedenken op zijn gitaar. Maar we doen dat niet in dezelfde ruimte. De ene zit boven, de andere beneden. We hebben ook geen last van mekaars ‘lawaai’. De buren misschien wel”, luidt het bij Lynn in Story.

Voor Lynn is ‘Robin Hood en ik’ meteen haar eerste musicalervaring. Maar ze heeft er ontzettend veel zin in om samen met acteurs als Charlotte Suijs (‘Familie’), Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers er een groot spektakel van te maken voor jong en oud! Interesse? Bestel dan hier je tickets.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts