Thuis-koppel bekent: “we gaan elkaar even minder zien”

Er breekt een ontzettend drukke periode aan voor Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck. Lynn is binnenkort te zien in de musical ‘Robin Hood & ik’ en ze staat ook nog eens op de set van ‘’Thuis’’. Mathias staat op diezelfde set en is daarnaast druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Veel tijd zit er voor het koppel de komende weken niet in.

“Omdat we allebei in het vak zitten, begrijpen we dat van mekaar. Ook al zijn we graag bij mekaar. Het liefst altijd, maar dat is de komende weken niet mogelijk. Maar toch heb ik niet het gevoel dat we naast mekaar leven. We sturen voortdurend berichtjes naar elkaar zodat we weten waar de ander mee bezig is”, vertelt Lynn aan Story.

Hoewel de twee ook samen op de set van ‘Thuis’ staan, voelt dat voor de twee niet aan als samen zijn. “Dat is ons werk. We zijn dan bezig met onze personages. Na een draaidag heb ik immers nooit het gevoel dat ik een toffe dag met mijn lief heb gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts