Thuis-kijkers ergeren zich aan blunder: “dat klopt niet”

Sommige soapkijkers maken er bijna een sport van om de foutjes in hun favoriete soap te ontdekken. Die worden dan vaak rondgedeeld op sociale media en ook Tv Familie maakt een overzichtje van de fouten.

Zo was onlangs te zien hoe Adil de thuiskomst van kleine Jaan vierde. De woonkamer was versierd met slingers en ballonnen en er stonden koele bubbels klaar. En daar sloop er een eerste foutje in. Adil drinkt namelijk nooit alcohol. Maar dit keer plots wel. Er werd meteen druk gespeculeerd of het misschien Kidibul kon zijn. Al werd die theorie weer meteen ontkracht, gezien de niet gebruikte fles die voor die scène werd gebruikt.

Maar sommige fouten maken de kijkers soms echt kwaad. Sinds geweten is dat Peter een geheime dochter heeft, die Yasmine heet, botert het niet meer zo goed tussen zijn vrouw Femke en hij. Wanneer Peter praat over zijn ‘twee kinderen’, worden de fans van het programma wild van frustratie.

Voor de kijkers hebben Peter en Femke immers nog een zoon: Lucas. Het jongetje overleed enkele jaren geleden bij een ongeval. “Zelfs als je kindje gestorven is, blijft het altijd deel uitmaken van je gezin”, luidt het bij de fans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts