‘Thuis’ is gebeten door de verhuismicrobe

Onlangs raakte in thuis bekend dat dokter Judith haar huis zou verkopen aan Sam en Tim. Dat zette meteen heel wat in beweging en eventjes leek het of iedereen van de cast zou gaan verhuizen. Want het ziet er naar uit dat er nog heel veel dozen in- en uitgepakt zullen worden.

Toen Judith besloot om het grote herenhuis te verkopen en ook dokter Ann had laten weten dat ze haar deel van het huis wou verkopen, was dat voor Marianne een klap in haar gezicht. Want dat was meteen haar ouderlijke huis die zou verkocht worden. Hoewel ze zelf zou proberen om het huis te kopen, stak Ann daar een stokje voor.

Maar niet alleen Sam en Tim verhuizen naar de woning, ook Simonne en Frank verhuizen mee. Daardoor verhuizen Bob en Tamara naar de woning van Tim en Sam en Judith en zus Thilly verhuizen naar het huis van Simonne en Frank. Kunnen jullie nog volgen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts