Thuis-actrice Tine Priem grijpt in na doktersadvies: “compleet weg”

Tine Priem onthult in TV Familie welke stappen ze nam om te genezen van haar burn-out. De dokter gaf al snel enkele nuttige tips…

“Heel veel slapen en korte wandelingen. De natuur heelt”, was een basisgedachte achter haar genezing, vertelt Tine Priem in het weekblad. Al had de dokter ook nog voedingsadvies…

“De dokter vertelde me ook dat ik suiker moest mijden. Omdat suiker het stresshormoon triggert”, aldus Tine Priem die ook haar drankgebruik moest aanpassen op doktersadvies…

“Ik moest ook weinig of geen koffie drinken en geen alcohol”, voegt de Thuis-actrice eraan toe in TV Familie. Al nam ze zelf ook andere stappen…

“Ik ben veel beginnen stretchen, heb m’n lichaam ‘open’ gezet. Ik leerde mediteren en dergelijke. Want ik wilde innerlijke rust creëren. Omdat ik altijd zo opgejaagd was. Mijn filter was compleet weg”, beseft Tine Priem wat aan de basis lag van haar burn-out.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts