Thuis-actrice Lynn Van den Broeck: “niets is heerlijker dan dat”

Lynn Van den Broeck kennen we allemaal als Viv uit Thuis, maar wat doet de 29-jarige actrice na een lange opnamedag?

“Na een drukke werkdag vind ik niks heerlijker dan thuis het ‘WK bankhangen’ te verbeteren”, lacht de Thuis-actrice in Primo.

“Ik hoef dan niet per se de werkdag van mijn schouders te laten glijden door op café of restaurant of naar de cinema te gaan.” Lynn verkiest iets anders…

“Nee, dan geniet ik ervan om in mijn jogging te chillen”, klinkt het bij Lynn Van den Broeck in Primo. Al wil ze zich evenmin een verstokte huismus noemen…

“Toch geniet ik er ook van om de sleur van tussen dezelfde vier muren opgesloten te zitten te doorbreken. En bijvoorbeeld de sfeer van exotische landen en andere culturen op te snuiven”, onthult Lynn Van den Broeck in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts