Thuis-actrice Leah Thys: “ook bij hén val ik in de smaak…”

Leah Thys blijft enorm populair als ‘Marianne’ in Thuis. In TV Familie onthult de ondertussen 77-jarige actrice waarom Marianne zo geliefd is…

“Ach, ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat ik al sinds 1995 in ‘­Thuis’ te zien ben”, klinkt het bescheiden bij de actrice in TV Familie. Al is ze ook bij de jongere kijkers erg geliefd… Hoe verklaart ze dat?

‘Het is wel zo dat ik ook bij jonge ‘­Thuis’-kijkers in de smaak val. Vreemd, maar heel leuk”, geeft Leah Thys toe. En daar ziet de actrice één verklaring voor…

“Ik denk dat kijkers Marianne graag bezig zien, omdat zij niet de ‘typische oma’ is maar iemand die tegen de stroom in zwemt”, aldus Leah Thys. En er is nog méér goed nieuws voor de actrice…

Het Thuis-boek over haar personage gaat als zoete broodjes over de toonbank en is al toe aan een derde druk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts