Thuis-actrice Katrien De Ruysscher: “het was een moeilijke keuze”

Katrien De Ruysscher kennen we allemaal als ‘Judith’ in Thuis. De actrice nam op 17 juni 2022 een moeilijke beslissing: ze zou stoppen met alcohol.

De Thuis-actrice noemt het ‘zeker geen evidente’ beslissing, want ze dronk graag een glas en was er altijd graag bij op feestjes. “Aperitieven was één van mijn favoriete hobby’s”, geeft Katrien De Ruysscher toe in Primo. Hoe blikt ze ondertussen terug op die beslissing?

Zoveel maanden later noemt Katrien De Ruysscher het een leerrijk en bij momenten confronterend traject. Ze legt uit waarom…

“Uiteraard waren en zijn er moeilijke momenten, maar ik ontdekte toch vooral dat gezelligheid of ontspanning niks met alcohol te maken heeft”, benadrukt de Thuis-actrice in Primo. 

“Ik kwam ook tot het besef dat ik meer en dieper genoot van kleinere dingen, omdat ik me er bewuster van werd. Mijn energiepeil schoot de hoogte in en ik voelde meer levenskwaliteit”, besluit Katrien De Ruysscher op een positieve noot in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts