Thuis-actrice Katrien De Ruysscher: “grote impact op mijn lichaam”

Katrien De Ruysscher kennen we allemaal als Judith in Thuis en de actrice drinkt sinds enkele maanden geen druppel alcohol meer. En daarover doet Katrien een opvallende uitspraak…

“Ik voel de impact ook op mijn lichaam, want ik slaap nu veel beter”, onthult de Thuis-actrice in Primo. Al zijn er ook andere voordelen…

“En ik sta positiever in het leven, want ik voelde me vroeger vaak schuldig toen ik dronk”, geeft Katrien De Ruysscher toe in het weekblad. Feestjes verlopen tegenwoordig anders voor de actrice…

“Ik arriveer vroeger zodat ik nog gesprekken kan voeren met nuchtere mensen.” Al wil de Thuis-actrice één ding benadrukken…

“Ik veroordeel niemand, maar het is voor mij wel confronterend om zien hoe mensen veranderen na een paar glazen alcohol. En dan besef ik elke keer dat ik vroeger wellicht ook zo was”, klinkt het eerlijk bij Katrien De Ruysscher in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts