Thuis-actrice Katrien De Ruysscher: “de avond ervoor werd het iets té gezellig”

Katrien De Ruysscher besloot in de zomer van 2022 de alcohol af te zweren. Had de Thuis-actrice een alcoholprobleem?

“Nee”, benadrukt ‘Judith’ uit Thuis in Primo. “Ik genoot vooral in de zomer en op vakantie van het vaste aperitiefmoment. Ik keek daar ook telkens naar uit.” En dan deed de actrice toch een opvallende vaststelling…

“Ik merkte dat alcohol wel degelijk een plek in mijn leven had ingenomen en voelde ’s ochtends ook duidelijker dat het de avond ervoor iets té gezellig was geworden. Dat wilde ik niet meer”, geeft Katrien De Ruysscher toe in Primo. Dus nam ze een belangrijke beslissing…

“Ik wilde mijn leven anders invullen”, geeft Katrien De Ruysscher de reden aan waarom ze definitief stopte met het drinken van alcohol. Al speelde er ook een andere reden…

“Ook al sluimerde steeds het gevoel dat alcohol ongezond is”, geeft de Thuis-actrice toe in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts