Thuis-actrice Daphne Paelinck: “niet zeker dat ze zou overleven”

Daphne Paelinck beleefde een heftige periode toen ze zwanger was van dochtertje Mae. Even dreigde het fout te lopen…

De Thuis-actrice kreeg een bloeduitstorting in de baarmoeder en moest nadien platte rust houden. Maar net toen ze goed nieuws kreeg omdat het hematoom weg kreeg, braken haar vliezen…

Daphne Paelinck onthult in Dag Allemaal dat ze toen nog maar 25 weken zwanger was. Véél te vroeg om het kleintje op de wereld te zetten. De dokters gaven eerlijk toe hoe ernstig de situatie was…

“In het ziekenhuis waren ze vanaf het begin eerlijk, de kans dat ik die week zou bevallen was groot. En in dat geval waren haar overlevingskansen fiftyfifty”, getuigt Daphne Paelinck in Dag Allemaal.

Uiteindelijk zou de kleine Mae na amper dertig weken zwangerschap van zich laten horen. Mae zou na zeven weken in de couveuse eindelijk naar huis mogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts