Thuis-actrice Daphne Paelinck krijgt akelig bericht: “hij ging op mijn gezicht slaan”

Daphne Paelinck onthult in Primo dat ze een akelig haatbericht kreeg. Het ging zelfs om een duidelijk dreigement… Wat was er aan de hand?

Het gaat natuurlijk om het controversiële personage Christine waar de actrice gestalte aan geeft in Thuis. Als ‘bridezilla’ in Thuis krijgt ze opnieuw veel negatieve reacties. Eéntje sprong er pijnlijk hard bovenuit…

“Zo kreeg ik een bericht van een man die mij liet weten dat hij al eens iemand op z’n gezicht had geslagen omdat die dezelfde mening als mijn personage Christine had”, vertelt Daphne Paelinck. Vooral wat hij eraan toevoegde, baart zorgen…

“Hij voegde eraan toe: ‘Als ik je tegenkom ga ik met jou hetzelfde doen.’ Dat vond ik op zich nog niet zo erg, maar toen hij mijn kind ook nog ‘een bleke rosse’ noemde… Toen kreeg ik het op mijn heupen”, geeft de Thuis-actrice toe in Primo. Want één ding wil Daphne benadrukken…

“Achter hun scherm hebben mensen een grote mond, want in het echt krijg ik nooit zulke reacties”, benadrukt Daphne Paelinck in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts