The Masked Singer-kandidaat: “ik ben echt heel teleurgesteld”

Niemand minder dan Herman Verbruggen verschool zich onder het pak van Skiwi in The Masked Singer. Marcske uit FC De Kampioenen reageert enorm teleurgesteld na zijn exit…

Niemand van de speurders had zijn stem herkend, maar toch werd Skiwi de eerste afvaller van het nieuwe seizoen van The Masked Singer… En dat leidde tot een enorme ontgoocheling bij Herman Verbruggen…

“Ik vond het echt een toffe figuur. Ik ging nog leren jodelen en het volgende nummer lag al vast”, verbijt Herman Verbruggen zijn teleurstelling in Het Belang van Limburg. Hij had zijn exit ook totaal niet zien aankomen…

“Ik dacht dat het echt nog wel wat ging worden met die Skiwi. Het ligt ook aan de manier waarop ik aan zoiets meedoe”, verduidelijkt de acteur waarom hij zo ontgoocheld is.

“Ik zit er niet tot aan mijn knieën in, maar tot over mijn hoofd. Ik smijt me helemaal. Daarom voelt het aan alsof ik er veel te vroeg uit ben”, aldus Herman Verbruggen, die wel benadrukt dat hij zich enorm geamuseerd heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts