Tatyana Beloy slachtoffer van terreuraanslagen: “ik bleef die geur ruiken”

Tatyana Beloy

Tatyana Beloy was aanwezig op de luchthaven van Zaventem toen de aanslagen gebeurden. Tatyana getuigt over die akelige dag…

“Ik heb nog lang de geur van de aanslag geroken”, vertelt Tayana Beloy in Het Laatste Nieuws. “De afgaande bom. Muffigheid. Een rookwalm. Mist. Het geluid van mensen. Vallend glas.” En dan was er ook dat ene pijnlijke moment dat haar altijd zal bijblijven…

“En altijd opnieuw dat ene beeld van mijn broer Yannick die naar buiten gelopen komt en de grote glazen deuren die vlak achter hem kapot vallen. Tatyana beseft één ding maar al te goed…

“Eén seconde later en hij was dood geweest”, klinkt het stilletjes bij Tatyana Beloy in Het Laatste Nieuws.

“Het zijn beelden die ik nog heel helder zie, daarom volg ik het proces niet. Het zou alleen maar te veel herinneringen oproepen. De krantenkoppen volstaan”, aldus Tatyana Beloy in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts