Tatyana Beloy beleeft akelig moment: “ik ben meteen naar buiten gelopen”

Tatyana Beloy

Tatyana Beloy was op de luchthaven van Zaventem toen de terreuraanslagen gebeurden en nog steeds draagt Tatyana dat trauma met zich mee…

“Een hele tijd heb ik niet durven te vliegen, ik durfde ook niet meer naar Zaventem”, getuigt Tatyana Beloy in Het Laatste Nieuws. Soms overvalt die angst haar ineens weer…

“In de supermarkt zag ik eens iemand die een kar voortduwde met handschoenen aan, ik ben meteen naar buiten gelopen. De man die de bom liet afgaan in Zaventem droeg óók handschoenen, duwde óók een kar vooruit”, klinkt het stilletjes bij Tatyana Beloy in Het Laatste Nieuws.

“Drukke plekken blijven nog altijd moeilijk. Ik vermijd ze. In het theater zal ik nooit meer in het midden gaan zitten en als ik reis, zal ik altijd schoenen aandoen waarmee ik kan lopen.” Tatyana Beloy leerde één belangrijke les…

“Ik droeg bij de aanslag flipflops en de batterij van mijn telefoon was zeven procent. Dat overkomt me niet meer. Nooit nog een sleffer. Nooit nog onvoorbereid. Always ready to run”, getuigt Tatyana Beloy hoe de aanslagen haar leven voorgoed veranderden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts