Stopt Roel Vanderstukken bij Familie?

Roel Vanderstukken kruipt al meer dan tien jaar in de huid van Benny Coppens in Familie. Maar nu doet de acteur een verrassende onthulling…

“Ik heb altijd gezegd dat ik ‘Familie’ maximum twee, drie jaar wilde doen. Inmiddels ben ik er al elf jaar”, klinkt het in TV Familie. Denkt de acteur aan stoppen?

“Op de 23 jaar dat ik bezig ben, heb ik alles bij elkaar hooguit een jaar niet gewerkt. Een luxe als acteur”, geeft Roel toe in TV Familie. Want één iets beseft de acteur maar al te goed…

“Nu hopen dat al dat harde werken later voor voldoende pensioen zal zorgen. Het blijft toch een onzekere stiel. Maar wel een heel schone”, aldus Roel Vanderstukken over het onzekere bestaan van een acteur.

Over zijn toekomst bij Familie laat Roel Vanderstukken echter niets kwijt. Al houdt een zijsprongetje af en toe het wel fris, klinkt het bij de acteur in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts