Stijn uit Blind Getrouwd: “Nuria gaf mij het mooiste geschenk ter wereld”

Stijn en Nuria zijn al meer dan zeven jaar getrouwd. Ondanks een dipje in hun relatie zijn ze nog steeds gelukkig samen. Al betekent dat niet dat ze nooit eens naar een andere man of vrouw kijken…

Zo had Nuria een stevige crush op Joren uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. “Als ik niet getrouwd was, zou ik hem zeker ’n bericht sturen”, geeft Nuria toe in Dag Allemaal. Met kijken naar andere mannen is niets mis, ook Stijn durft wel eens naar een knappe vrouw kijken…

“Ik heb er totaal geen probleem mee dat Nuria eens naar een andere man kijkt, ik kijk ook soms naar andere vrouwen”, geeft Stijn Van Poucke toe in Dag Allemaal.

“Er is geen jaloezie, want er is geen enkele vrouw ter wereld die mij ooit kan geven wat Nuria mij gegeven heeft”, benadrukt Stijn in het weekblad.

“Onze twee zonen zijn het mooiste geschenk, daar ga ik Nuria eeuwig dankbaar voor zijn”, aldus Stijn Van Poucke over zijn eeuwige band met Nuria in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts