Stijn uit Blind Getrouwd: “Dit moet Nuria afleren”

Nuria (‘Blind Getrouwd’) is dol op haar twee zonen. Het liefste van al neemt ze hen overal mee naar toe en plant ze hun agenda’s altijd vol. Iets wat Théodore en Victor niet altijd even leuk vinden. “Mama, kunnen we niet gewoon thuisblijven”, klinkt het soms bij Victor.

“Nuria heeft de neiging om onze agenda’s vol te proppen, terwijl kinderen ook genieten van gewoon thuis te zijn. Afgelopen zomer zijn ze amper in hun eigen tuin geweest, al had het slechte weer daar natuurlijk ook mee te maken”, lacht Stijn in Story.

Nuria laat hun kinderen graag op ontdekking gaan, al kijkt ze ook waakzaam toe op hun twee jongens. “Tot nu toe zijn er geen grote ongelukken gebeurd. Onze kinderen zijn heel verbaal, maar op fysiek vlak moeten ze nog bijleren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts