Stephanie Planckaert windt zich op: “dat is niet goed voor mijn hart”

Magali Van Houtte en Stephanie Planckaert zijn al heel wat jaren trotse moeder van elk drie kinderen. Ze hebben elk een zoon die net zoals Junior, Eddy en Francesco houden van koersen. Al is dat niet altijd even goed voor hun moederhart. Vooral Stephanie heeft het er soms moeilijk mee.

“Maar omdat ze het zo graag doen, kan ik het niet over mijn hart krijgen om daar iets slechts over te zeggen of hen tegenhouden. Ik kan alleen zeggen dat ze voorzichtig moeten zijn”, vertelt Stephanie in Dag Allemaal.

En ook Magali kan dat bevestigen. “We hebben wel regels. Zo moeten ze altijd hun telefoon bij zich hebben wanneer ze gaan trainen, waar een app opstaat waarmee we hen kunnen traceren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts