Stephanie Planckaert vertelt schrijnend verhaal: “Iluna is beginnen wenen”

Stephanie Planckaert vertelt in Dag Allemaal een schrijnend verhaal over haar oudste dochter, Iluna. Wat was er gebeurd?

“Iluna is een heel integere jonge vrouw die over alles zeer diep nadenkt”, klinkt het bij Stephanie in Dag Allemaal. Toen ze voor Halloween verkleed naar school ging liep het fout…

Iluna koos voor de look van Olivia Newton-John in Grease en droeg een lederen broek en zwart topje met spaghetti-bandjes. Maar daar maakte een leerkracht een opmerking over…

‘Iluna, je zou je beter wat aankleden, zodat de jongens zich kunnen concentreren op hun lessen’, klonk het bij de leraar. Eenmaal thuis kraakte Iluna…

“Ze is thuisgekomen en beginnen te wenen, want dat had haar zo hard geraakt”, doet Stephanie Planckaert haar verhaal in Dag Allemaal. “Haar pijn was heel oprecht, en ik voelde dat zelf tot in het diepste van mijn vezels. Dat raakte mij heel erg als vrouw, als mama en omdat Iluna’tje zo gekwetst was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts