Stephanie Planckaert over tienerdochter Iluna: “dat zou ik heel jammer vinden”

Stephanie Planckaert heeft met Iluna een tienerdochter in huis. Worstelt Iluna ook met schoonheidsideaal dat door sociale media zo hard benadrukt wordt?

“Ik heb tegen Iluna als kind altijd gezegd: jij bent heel mooi, maar iedereen is mooi”, vertelt Stephanie in Story. Iluna zelf geeft toe dat ze vroeger wel eens druk voelde om er altijd mooi uit te zien…

“Vroeger had ik dat meer, ik vergeleek mezelf met anderen. Maar met het ouder worden kan ik dat beter relativeren. Ik wil er wel voor mezelf mooi uitzien”, vertelt de 16-jarige Iluna in Story. Zou Stephanie haar dochter toestemming geven om bijvoorbeeld een lipvergroting te doen?

“Ik ga daar niet over beslissen, ze is groot en verstandig genoeg om te weten wat goed voor haar is”, klinkt het resoluut bij Stephanie Planckaert in Story. “Dat geldt ook voor tattoos.” Al wil Stephanie er één ding aan toevoegen…

“Ik zou het wel jammer vinden als ze grote lichamelijke complexen zou hebben. En onterecht, want ze is mooi”, aldus een trotse mama. Voor iedereen die met complexen of onzekerheden worstelt deelt Stephanie Planckaert nog een tip…

“Iedereen heeft onzekerheden, maar eigenlijk is dat niet nodig. Je moet realistisch zijn, je kunt over alles een complex hebben”, klinkt het bij Stephanie Planckaert. “Volgens mij komt een complex van binnenuit en moet je het probleem aanpakken, niet het uiterlijk”, benadrukt Stephanie Planckaert in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts